Hondenjasjes kopen

  • Uniek aanbod; exclusief bij Pets & Co
  • Met volwaardige hengelsportafdeling
  • Altijd scherpe prijzen

Home | Hondenjasjes kopen

De reden om hondenjasjes te kopen is voor iedereen anders. Pets & Co in Sluis voldoet aan jouw wensen wanneer hondenjasjes wil kopen. Neem je viervoeter gerust mee om de verschillende jasjes te kunnen passen. Laat je je hond thuis? Dan is het belangrijk om de maat van jouw hond op te meten voordat je hondenjasjes komt kopen bij ons in Sluis. De maat wordt bepaald door de rug lengte van schoft tot de overgang naar de staart.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Naam

Prachtige en functionele hondenjasjes kopen doe je bij ons in Sluis

Hondenjasjes zijn een onderdeel van het assortiment aan hondenkleding dat je kunt kopen bij Pets & Co in Sluis. Je vindt bij ons diverse soorten jasjes:

  • Regenjassen
  • Warme jassen
  • Veiligheidsjassen

Regenjassen dienen uiteraard voornamelijk de functie om jouw hond droog te houden tijdens wandelingen. Warme jassen zijn vaak gevoerd, en zorgen er daardoor voor dat jouw hond zijn lichaamstemperatuur behoudt. Als jouw hond veel mee naar buiten gaat maar het risico loopt om te onderkoelen, zijn de jasjes die wij verkopen een echte must. Ook wanneer je je hond meeneemt in een hondenfietsbak, zorgt een jasje voor een aangename temperatuur.

VRAGEN OVER ONZE PRODUCTEN?

Bezoek onze dierenwinkel en vraag om advies over hondenjasjes

Kortom, hondenjasjes kopen doe je in onze dierenwinkel in Sluis! Wij bieden een uitgebreide collectie waarmee je jouw trouwe viervoeter tijdens de koude dagen warm aankleedt. Kom snel een kijkje nemen in onze hondenboutique! Heb je vragen of wil je ons advies hebben voorafgaand aan je bezoek? Je belt ons via +31 (0) 117 740 010. Wij staan voor je klaar.

Heeft u vragen?
Stel hier uw vraag

Naam