Advies over honden

  • Uniek aanbod; exclusief bij Pets & Co
  • Met volwaardige hengelsportafdeling
  • Altijd scherpe prijzen

Home | Advies over honden

De deskundige medewerkers van Pets & Co in Sluis voorzien jou van al het advies over honden wat jij nodig hebt! We hebben enorm veel kennis in huis over de diverse hondenrassen en hun specifieke behoeften. Geen vraag is te gek, dus schroom niet om deze aan ons te stellen.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Naam

Wij bieden passend advies over honden en hun behoeften

Het adopteren van een hond draagt grote verantwoordelijkheden met zich mee. Ben je voor het eerst de trotse eigenaar van een trouwe viervoeter? Dan is het krijgen van goed advies over jouw hond en diens behoeften heel belangrijk. Denk hierbij aan aanbevelingen over passende voeding, halsbanden en speelgoed. Naast het ontvangen van gedegen advies, kun je natuurlijk ook bij ons terecht voor de passende benodigdheden, zoals diverse kauwwortels. Maar ook voor het kopen van hondenkleding zit je goed bij ons! Wij voorzien je hierbij wederom van gedegen advies over welke kleding bij welke hondenrassen past, zodat het voor de hond ook een prettige ervaring blijft.

VRAGEN OVER ONZE PRODUCTEN?

Breng een bezoek aan onze dierenwinkel

Pets & Co is een dierenwinkel in Sluis waar de medewerkers voor je klaar staan voor al jouw vragen en twijfels met betrekking tot je hond. Het advies over honden van onze specialisten komt voort uit jaren van ervaring. Wanneer onze medewerkers jou van goed advies over het verzorgen van honden hebben voorzien, koop je direct alle benodigdheden voor jouw hond. Bezoek onze winkel of bel ons via +31 (0) 117 740 010 als u vragen heeft.

Heeft u vragen?
Stel hier uw vraag

Naam