Advies over katten

  • Uniek aanbod; exclusief bij Pets & Co
  • Met volwaardige hengelsportafdeling
  • Altijd scherpe prijzen

Home | Advies over katten

Bij Pets & Co geven wij gericht advies over de katten die je hebt of wilt gaan kopen. Wij denken van A tot Z met je mee over wat er komt kijken bij het hebben van een kat. Zo ben jij er zeker van dat je de juiste spullen in huis hebt om jouw kat een fijn leven te bieden!

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Naam

Onze dierenspecialisten geven het juiste advies over katten

Wil je een huisdier om je gezelschap te houden, maar niet dagelijks buiten moeten uitlaten? Dan is een kat een goede optie. Echter vraagt een kat ook grote verantwoordelijkheid! Vanuit onze dierenwinkel in Sluis voorzien wij je van advies over katten, nog voordat je er een geadopteerd hebt. Ben je niet zeker over welk ras het best bij jou past? Leg dit voor bij een van onze medewerkers, dan nemen zij de belangrijkste punten met je door. Heb je al een of meerdere katten? Ook dan geven wij graag advies als je vragen hebt. Wij hebben alle benodigdheden voor een kat in onze winkel.

VRAGEN OVER ONZE PRODUCTEN?

Kom eens langs in onze dierenwinkel en laat je informeren

Het is niet verstandig om uit een impuls een kat te kopen! Laat je daarom voorzien van goed advies alvorens een kat te adopteren. Loop eens binnen bij Pets & Co in Sluis en bekijk ook ons assortiment aan kattenspeeltjes. Wil je liever telefonisch advies? Bel ons dan via +31 (0) 117 740 010. Ook via het contactformulier voorzien we je graag van gedegen advies over katten.

Heeft u vragen?
Stel hier uw vraag

Naam