PUPPIES EN VOLWASSEN HONDEN KOPEN IN HULST

  • Uniek aanbod; exclusief bij Pets & Co
  • Met volwaardige hengelsportafdeling
  • Altijd scherpe prijzen

Home | Honden

Puppies of volwassen honden kopen is ontzettend populair bij onze winkel in Hulst. Je kunt er enorm veel plezier, gezelligheid en vriendschap aan beleven. Het is wel belangrijk dat je, voordat je een hond aanschaft, bedenkt wat voor soort hond bij je past. Heb je de tijd en de middelen om de hond een goed thuis te geven? Pets & Co De Bruijn in Hulst geeft je graag tips om puppies of een volwassen hond te kopen.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Naam

PUPPIES KOPEN BIJ ONS IN HULST: WIJ GEVEN JE GRAAG TIPS

Er bestaan heel veel verschillende hondenrassen met elk een eigen karakter. Wie een hond wil opnemen in zijn leven zal zich dan ook goed moeten oriënteren om ervoor te zorgen dat er een succesvolle combinatie ontstaat. Of je nu kiest voor een rashond met stamboom of voor een bastaard, verdiep je altijd in de gedragskenmerken van het soort. Ook bij een bastaard kun je vaak wel herleiden van welke rassen het afkomstig is. Overweeg je om een hond of meerdere puppies bij elkaar aan te schaffen en wil je graag wat meer informatie van een specialist in of nabij Hulst? Loop dan gerust eens bij ons binnen. Wij geven je graag advies en informatie over de verschillende rassen en benodigde producten. Vaak hangen er in onze winkel ook advertenties over puppynestjes die aangeboden worden. Uiteraard alleen van hondjes die in huiselijke kring worden gehouden.

VRAGEN OVER ONZE PRODUCTEN?

PUPPIES MOET JE NOOIT ONLINE KOPEN!

Wij adviseren om nooit via internet een hond te kiezen bij een particuliere handelaar. Dit is één van de tips die de dierenkenners van onze winkel in de regio Sint-Niklaas altijd meegeven bij het kopen van een puppy. Waak voor de malafide hondenhandelaren die je proberen over te halen tot de aanschaf van een schattige, goedkope raspup. Deze handelaren hebben maar één doel: zo snel mogelijk geld verdienen. Aan de gezondheid van de moederhond en pups of aan een goede socialisering wordt meestal geen aandacht geschonken. Meestal is er ook geen enkel gezondheidsonderzoek gedaan. Je betaalt minder bij de aanschaf, maar wordt vaak achteraf opgezadeld met torenhoge dierenartskosten doordat er van alles mis blijkt te zijn. Kijk voor een puppy-checklist ook eens op de website van LICG. Wij geven je natuurlijk ook graag tips om een puppy te kopen in of nabij Sint-Niklaas.

DE LIEFDE VAN EEN ASIELHOND

Als je overweegt een hond als huisgenoot te nemen, denk dan ook eens aan een asieldier. Het adopteren van een asielhond in de regio Zeeuws-Vlaanderen komt met veel voordelen:

  • Je hebt een zeer grote keuze. Kijk maar eens op de website van Ik zoek baas.
  • Er is vaak veel bekend over het karakter en de gezondheid van de hond, zodat je een hond kunt kiezen die perfect bij je past.
  • De hond heeft zijn inentingen al gehad.
  • Asieldieren zijn altijd gechipt en geregistreerd.
  • Ook in het asiel vind je soms puppies om te kopen of adopteren.
  • Het geeft je een super goed gevoel dat je deze honden weer een goed leven en een eigen plek geeft.

ONTVANG EEN PERSOONLIJK ADVIES OM EEN HOND TE ADOPTEREN IN DE REGIO ZEEUWS-VLAANDEREN

Wil je tips om een puppy te kopen in de regio Sint-Niklaas? Weet je niet zo goed welk ras het beste bij je past? Wij geven je graag een advies om een hond te adopteren in Zeeuws-Vlaanderen. Onze professionals hebben veel kennis van alle rassen en geven je graag een persoonlijk advies. Puppies kopen klinkt misschien eenvoudig, maar er komt zoals je leest meer bij kijken dan je misschien dacht. Laat je daarom adviseren door onze professionele medewerkers. Neem contact met ons op via +31 (0) 114 313 948 of kom langs in onze winkel in Hulst. Dan kun je meteen ons aanbod aan puppy benodigdheden bekijken. Wij vertellen je dan graag meer over de voor- en nadelen van puppies kopen bij ons in Hulst, regio Zeeuws-Vlaanderen, en geven je advies over het adopteren van een hond.

Heeft u vragen?
Stel hier uw vraag

Naam