HOERA! EEN PUP

  • Uniek aanbod; exclusief bij Pets & Co
  • Met volwaardige hengelsportafdeling
  • Altijd scherpe prijzen

Home | Honden | Hoera een pup

En dan is hij er eindelijk, de pup. Naast het plezier en de vrolijkheid die een pup met zich meebrengt  begint nu ook het opvoeden. De eerste dag in zijn nieuwe huis isvoor de pup heel overweldigend. Weg uit het veilige moedernest en meteen vol in de belangstelling van de nieuwe baasjes. Gun je pup die eerste dag vooral zijn rust en zorg dat hij voldoende gelegenheid krijgt om te slapen.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Naam

De eerste nacht is vaak lastig voor je pup, en daardoor misschien ook voor jou. Voor het eerst slaapt je pup helemaal alleen in een nieuwe vreemde omgeving. Het best laat je je nieuwe vriend in een bench slapen. Zo kan hij niet gaan zwerven, aan de deur krabben of iets kapotbijten. Ook hoef je ’s morgens niet te zoeken naar plasjes  en andere ontlasting.

INFORMATIE VOOR EEN BENCH

Leg in de bench een dekentje, dat ook al bij de moeder in het nest lag, met de vertrouwde geur voor je pup. Zorg dat de bench groot genoeg is en bedek de helft van de bench met kranten. Hierop kan hij dan ’s nachts zijn behoeften doen. Laat hem ’s avonds laat nog een keer buiten en wacht tot hij geplast heeft.

VRAGEN OVER ONZE PRODUCTEN?

MEER INFORMATIE

Vaak zal een pup de eerste twee nachten laten merken dat hij het niet leuk vindt om alleen achter te blijven in de bench. Reageer niet op piepen en onrustig gedrag als hij in de bench zit. Ga ’s morgens na een enthousiaste begroeting meteen met je pup naar buiten. Zo zal je je pup het snelst zindelijk en ’s nachts rustig hebben. Heb je vragen of wil je graag meer tips over benches of opvoeding van je pup? We helpen je graag, dus loop gerust binnen.

Heeft u vragen?
Stel hier uw vraag

Naam