Een hondenbuggy kopen

  • Uniek aanbod; exclusief bij Pets & Co
  • Met volwaardige hengelsportafdeling
  • Altijd scherpe prijzen

Home | Hondenbuggy kopen

Een hondenbuggy kopen doe je bij Pets & Co in Sluis. Je kiest voor een honden buggy wanneer je hond geen lange afstanden kan lopen, maar je hem of haar wel graag meeneemt. In onze winkel hebben wij een voorraad aan buggy’s die je rustig kunt bekijken en proberen!

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Naam

Alleen de beste hondenbuggy kopen voor jouw viervoeter

Wie houdt er nu niet van lekker samen buiten wandelen met de hond? Alleen lopen honden niet vanzelfsprekend zo veel als jijzelf. Heb je bijvoorbeeld een klein ras? Dan kan het lopen van grote afstanden te veel gevraagd zijn. Maar ook gewrichtsproblemen kunnen een oorzaak zijn waarom jouw hond niet meer mee kan wandelen zoals vroeger. Wat de reden ook is, door het kopen van een hondenbuggy, kun je oneindig lang samen wandelen met je geliefde viervoeter. In onze hondenboutique staan diverse modellen voor u klaar. Let wel op, want een hond die in een wagen zit beweegt uiteraard minder. Vooral in de koude winterdagen kan dit leiden tot onderkoeling. Gelukkig koopt u bij ons ook comfortabele hondenjasjes om uw huisdier warm te houden.

VRAGEN OVER ONZE PRODUCTEN?

Bekijk onze voorraad en vind de hondenbenodigdheden die je zoekt

Het kopen van een hondenbuggy voor uw hond doe je bij de dierenwinkel van Pets & Co in Sluis. Ben je op zoek naar een specifiek model? Bel ons dan eerst via +31 (0) 117 740 010 of vul het contactformulier in. Uiteraard ben je ook van harte welkom om de voorraad te komen bekijken in onze gezellige dierenwinkel.

Heeft u vragen?
Stel hier uw vraag

Naam