HOERA! EEN KITTEN.

  • Uniek aanbod; exclusief bij Pets & Co
  • Met volwaardige hengelsportafdeling
  • Altijd scherpe prijzen

Home | Katten | Hoera een kitten

abyssinian-cat

Ga je je kitten ophalen vervoer hem dan altijd in een daarvoor geschikt transportmandje. Hierin zit hij veilig en geborgen en is er ook geen kans op wegglippen of andere toestanden in de auto. Bij thuiskomst zet je het mandje middenin de kamer met het deurtje open. Je kitten heeft nu zelf de mogelijkheid om rustig te wennen en zijn nieuwe thuis te gaan ontdekken. Aangezien kittens heel nieuwsgierig zijn gaat dit vast niet lang duren.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Naam

Beperk de leefruimte van je kat de eerste dagen tot één of twee ruimten. Zet hier dus ook de kattenbak het voer en het drinkwater. Is je kat helemaal relaxed en gewend, dan kun je zijn leefgebied steeds wat groter maken.

Laat je kat de eerste vier weken in zijn nieuwe omgeving nog niet alleen naar buiten gaan. Eventueel kun je samen met hem, aangelijnd eens in de tuin rondlopen. Na vier weken kun je de deur eens open zetten en kan je kat de rest van de wereld gaan ontdekken. Hij zal nu ook zijn huis weer makkelijk terugvinden.

OPVOEDINGSTIPS

Ben vanaf het begin consequent in de opvoeding. Wil je niet dat je kat op tafel springt of op het aanrecht komt? Laat dat dan vanaf het begin niet toe en zorg ook dat je huisgenoten dezelfde regels hanteren. Met consequent gedrag en beloning bij positief gedrag kun je je kat prima opvoeden.

Kijk voor meer informatie ook eens op www.licg.nl

VRAGEN OVER ONZE PRODUCTEN?

Heeft u vragen?
Stel hier uw vraag

Naam