HAMSTERVOEDING.

  • Uniek aanbod; exclusief bij Pets & Co
  • Met volwaardige hengelsportafdeling
  • Altijd scherpe prijzen

Home | Hamster voeding

Hamsters hebben dierlijke eiwitten nodig om gezond te blijven. In de natuur eten ze insecten om in deze behoefte te voorzien. In compleet hamstervoer zitten alle voedingsstoffen die een hamster nodig heeft. In het gemende hamstervoer zitten zaden en pitten gecombineerd met biks, dat zijn die groene geperste staafjes in het voer.

Die biks is het meest gezond en voedzaam en het is dus belangrijk dat je hamster deze zeker opeet. Een hamster die te veel voer krijgt aangeboden eet vaak alleen de vette pitten en zaden. Let er dus op dat je niet te veel voer in zijn bakje doet.

Laat je niet misleiden doordat zijn bakje netjes leeg is. Je hamster zal namelijk alles uit het bakje halen, in zijn wangen stoppen en daarna zijn buit verstoppen in zijn holletje. Een leeg bakje betekent dus niet dat je hamster alles heeft opgegeten.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Naam

OVERIGE INFORMATIE

Hamsters moeten kunnen knagen om hun tanden af te laten slijten. Geef daarom takken van bijvoorbeeld wilg en eventueel af en toe wat noten.

Verder heeft je hamster altijd vers drinkwater nodig. Het liefst in een drinkfles, zodat het water niet zo makkelijk vervuild raakt met zaagsel of nestmateriaal.

VRAGEN OVER ONZE PRODUCTEN?

Heeft u vragen?
Stel hier uw vraag

Naam