Vakantie

  • Uniek aanbod; exclusief bij Pets & Co
  • Met volwaardige hengelsportafdeling
  • Altijd scherpe prijzen

Home | Honden | Vakantie

Heerlijk op vakantie!! Maar wat doe je met je hond. Laat je hem achter, of neem je hem mee. Steeds meer vakantieadressen laten huisdieren toe. Wil je je hond meenemen naar het buitenland, dan zijn er per land verschillende regels waar je aan moet voldoen. Allereerst moet je hond altijd een geldige rabiësinenting hebben (hondsdolheid) en gechipt zijn.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Naam

Ga je met je hond naar het zuiden van Frankrijk of Italië zorg dan dat je je hond extra goed behandelt tegen teken en vlooien. In Italië is het bijvoorbeeld dan ook nog eens verplicht om je hond in het openbaar te muilkorven. Zorg dus dat je goed op de hoogte bent van de regels van het land waar je naartoe gaat. Zo voorkom je problemen en teleurstellingen.

LANGE AUTORITTEN

Zorg tijdens een lange autorit voor een veilig en comfortabel plekje in de auto voor je hond. En las genoeg drink, plas en wandelpauzes in. Laat je hond nooit achter in de auto.

Kan je hond niet mee op vakantie? Dan zijn er uiteraard verschillende oplossingen. Familie en vrienden willen misschien wel op je hond passen. Ook hangen er in onze winkel regelmatig briefjes van mensen die zich aanbieden als hondenoppas. Een erkend hondenpension is ook een goede oplossing.

VRAGEN OVER ONZE PRODUCTEN?

Heeft u vragen?
Stel hier uw vraag

Naam