Een houten kauwstick gemaakt van de koffieboom

  • Uniek aanbod; exclusief bij Pets & Co
  • Met volwaardige hengelsportafdeling
  • Altijd scherpe prijzen

Home | Houten kauwstick van de koffieboom

Wanneer jouw hond gevoelig is voor bepaalde voedingsmiddelen, is een houten kauwstick gemaakt van de wortels van de koffieboom het perfecte kauwspeelgoed. Kauwen is voor honden een manier om zichzelf bezig te houden of om stress te verlichten. Maar niet alle honden zijn even goed bestand tegen regulier kauwspeeltjes, waardoor een koffieboom kauwstaaf kopen uitkomst kan bieden.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Naam

Wat zijn de voordelen van een houten kauwstick van de wortels van de koffieboom?

In de hondenboutique van Pets & Co in Sluis vinden wij het belangrijk om ook producten aan te kunnen bieden voor honden met gevoeligheden. De koffieboom kauwstaaf is onderdeel van ons assortiment aan kauwwortels die je bij ons kunt kopen. Een houten kauwstick – gemaakt van de wortels van koffieboom – is 100% natuurlijk en zonder andere toevoegingen. Een koffieboom kauwstaaf kopen is ook verstandig wanneer je hond een eliminatiedieet volgt. Zo kan jouw geliefde viervoeter toch blijven kauwen. Het hout splintert niet, dus je kunt de staaf zonder risico aan jouw hond geven. De houten kauwstick wordt gemaakt van stukken restafval van de koffieboom die normaal gesproken verbrand zouden worden. Wanneer je een kauwstaaf van wortels van de koffieboom gaat kopen, draag je daarom ook bij aan het verminderen van ongebruikt koffieboomhout.

VRAGEN OVER ONZE PRODUCTEN?

Kom langs in onze dierenwinkel en ontvang advies van onze dierenspecialisten

De in Sluis gelegen vestiging van Pets & Co is de dierenwinkel waar je terecht kunt voor hond én kat. Naast het kopen van een koffieboom kauwstaaf, schaf je bij ons ook direct ander hondenspeelgoed aan. Zorg dat jouw trouwe viervoeter lekker kan kauwen en bezoek onze winkel. Bij vragen bereik je ons telefonisch via +31 (0) 117 740 010 of vul je het contactformulier in.

Heeft u vragen?
Stel hier uw vraag

Naam