Een kauwwortel kopen in Sluis

  • Uniek aanbod; exclusief bij Pets & Co
  • Met volwaardige hengelsportafdeling
  • Altijd scherpe prijzen

Home | Kauwwortel kopen Sluis

Een kauwwortel kopen doe je bij Pets & Co in Sluis. Kauwspeelgoed is dé manier voor honden om hun tanden schoon te houden. Een hond kan natuurlijk niet zijn eigen tanden poetsen, maar net als bij mensen bouwt tandplak wel op in het gebit. Een kauwwortel of kauwstick is een goede manier om deze opbouw te verminderen en tandsteen te voorkomen.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Naam

Wij zijn dé plek om een kauwwortel te kopen in de omgeving van Sluis

Wolf-achtigen, waar honden evolutionair onder vallen, kauwen in de natuur op de botten van hun prooi. Dit is bij jouw hond in huis uiteraard niet wenselijk. Om dit gedrag en de voordelen die het met zich mee brengt te behouden, zijn kauwwortels uitermate geschikt. Weet je niet welk kauwalternatief het beste is voor jouw hond? De kundige medewerkers van onze dierenwinkel in Sluis zorgen ervoor dat jij weet welke kauwwortel je het beste kunt kopen. Een allergeenvrije optie kauwwortels zijn de kauwsticks gemaakt van koffieboom.

VRAGEN OVER ONZE PRODUCTEN?

Ontvang passend advies voor de ideale kauwwortel

Of je nu een kauwwortel wil kopen in regio Sluis of andere honden benodigdheden op je lijstje hebt staan; bij Pets & Co beschikken wij over deskundig personeel die al jouw vragen over honden én katten beantwoordt. Loop bij ons binnen en laat je adviseren. Ontvang je liever eerst telefonisch advies? Bel ons dan via +31 (0) 117 740 010. Wij staan je graag te woord.

Heeft u vragen?
Stel hier uw vraag

Naam