Hondenfietsbak

  • Uniek aanbod; exclusief bij Pets & Co
  • Met volwaardige hengelsportafdeling
  • Altijd scherpe prijzen

Home | Hondenfietsbak

Een hondenfietsbak is altijd even wennen voor een hond en dat is helemaal niet gek. Juist daarom is het belangrijk een dergelijke fietsbak in een dierenwinkel te kopen. De deskundige medewerkers van Pets & Co in Sluis bieden je de juiste adviezen en tips om jouw viervoeter zich op en top te laten voelen in de hondenfietsbak.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Naam

Een hondenfietsbak is dé oplossing om samen grote afstanden af te leggen

In onze dierenwinkel denken wij met jou mee over de mogelijkheden om jouw viervoeter verdere afstanden te laten afleggen. Geniet jij van lange tochten met de fiets? Neem jouw hond dan fijn mee in een fietsbak! Een hondenfietsbak kopen maakt het verschil tussen het wel of niet kunnen afleggen van grotere afstanden in de buitenlucht met jouw hond. Heb je ook een vervoersmiddel nodig voor de kortere afstanden, omdat jouw hond deze niet meer kan wandelen? Kies dan voor een hondenbuggy, waardoor jouw trouwe vriendje wel nog mee kan met lange wandelingen!

VRAGEN OVER ONZE PRODUCTEN?

Bekijk de kwalitatief hoogstaande fietsbakken in onze winkel

Naast een hondenfietsbak vindt u in onze hondenboutique een grote diversiteit aan producten, waardoor er altijd iets te vinden is voor jouw geliefde viervoeter. Ook specifieke producten, zoals houten kauwsticks van koffieboom, vind je in onze dierenwinkel. Bezoek Pets & Co in Sluis of bel ons via +31 (0) 117 740 010 met al uw vragen over honden.

Heeft u vragen?
Stel hier uw vraag

Naam