Hondenkleding kopen van uitstekende kwaliteit

  • Uniek aanbod; exclusief bij Pets & Co
  • Met volwaardige hengelsportafdeling
  • Altijd scherpe prijzen

Home | Hondenkleding kopen

Bij Pets & Co in Sluis zit je goed wanneer je hondenkleding wilt kopen voor jouw trouwe viervoeter. Wanneer kleding voor jouw honden noodzakelijk is om hen warm te houden, is het kopen van hondenkleding bij ons in Sluis een goede optie. Onze deskundige medewerkers laten graag alle opties zien en kijken welk exemplaar passend is voor jouw hond.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Naam

Waarom is hondenkleding kopen belangrijk?

Er zijn verschillende redenen om kleding voor honden te kopen bij ons in Sluis. Onze dierenspecialisten voorzien je graag van gedegen advies over honden. Niet alle honden hebben van zichzelf een vacht die dik genoeg is om hen warm te houden. Vooral kleine honden – zoals chihuahua’s – hebben geen dubbele vacht en bewegen zich daarnaast dichter bij de grond, waar het kouder is. Kleding kan voor de hond naast warmte ook bescherming bieden. Na een operatie is het lastig om te zorgen dat jouw hond niet constant aan een wond gaat likken of krabben. Het dragen van hondenkleding kan dit gedrag tegengaan.

VRAGEN OVER ONZE PRODUCTEN?

Kleding voor honden in alle vormen en maten vind je bij ons in Sluis

In onze dierenwinkel in Sluis hebben wij een diverse voorraad aan kleding voor honden die je kunt kopen. Bij kleding voor honden wordt vaak alleen gedacht aan kleine hondenjasjes. Maar er zijn meer opties om jouw hond aan te kleden, zoals:

  • (Fleece)truien
  • Regenjassen
  • Veiligheidsvesten
  • T-shirts

Vraag ons advies over passende hondenkleding in de winkel

In de winkel van Pets & Co in Sluis ben je van harte welkom om de verschillende hondenkleding te bekijken en te kopen. Je koopt bij ons ook alle andere benodigdheden voor jouw hond, zoals voeding en speelgoed. Wandel samen met jouw trouwe viervoeter bij ons binnen in Sluis om hondenkleding te kopen en te zien wat wij verder te bieden hebben voor jouw hond. Heb je vragen? Bel ons dan via +31 (0) 117 740 010. Onze dierenspecialisten voorzien je graag van gedegen advies over honden.

Heeft u vragen?
Stel hier uw vraag
Naam